Over vizicom

Vizicom, Full service marketing 

Positioneren en full service merkontwikkeling

Wij zetten marketing in om

Het verstevigen van het merk

 Imagoverbetering

 ✓ Een negatieve boodschap verkopen

 Een eigen betrokken publiek te creëren

✓ Verandertraject

One stop shop & customer intimacy

Wat ons uniek maakt ten opzichte van andere bureau’s is dat Vizicom onze opdrachtgevers ook ondersteunen in de implementatie van hun (nieuwe) positionering. Van huisstijl tot aan website en apps, van video’s tot online marketing. Dat doen wij met een vast en toegewijd team en daarnaast een netwerk van specialisten

Over Vera Brouwer

Nadat ze een bedrijf succesvol heeft opgebouwd en verkocht, is ze ondernemers en bedrijven gaan begeleiden met hun creatieve marketing communicatie.

Met meer dan 20 jaar ervaring als marketing en communicatie manager, art director en als contentmarketeer ervoer Vera dat we al jaren de vergelijking maken dat merken zich moeten gedragen als uitgever.

Een stap in de goede richting, maar wat haar betreft inmiddels een achterhaalde vergelijking. Dat is een aanpak waarin een merk content maakt en verspreid via verschillende kanalen. Meestal tekstueel en in heel veel vormen.

Allemaal individuele stukjes content. Wat we nodig hebben is een verhaal. Consistent gebracht in verschillende vormen. Een verhaallijn, herkenbaar met content dat smaakt naar meer – zoals een Align Watch- waardige content.

Vizicom is onafhankelijk, klantgericht en helpt bedrijven met hun contentbeleving te ontwikkelen.

Geraakt!

Ook met hen gingen we terug naar ’t hart en creëerden we een eigen betrokken publiek

Is it us you're looking for?

Ondernemers en bedrijven bereiken hun doel met een groot betrokken publiek met creatief bureau Vizicom als creatieve partner
Contact

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen.

Wij kijken uit naar onze kennismaking, Vizicom!