Video film animaties animatie bureau Utrecht

Video en animaties

Video strategie betekent dat je nadenkt over je wie, wat, waar, wanneer en waarom van je video of animatie. Wie is je publiek die je wilt bereiken. Wat wil je laten zien en vertellen? Wanneer wil je de video gaan gebruiken. Waarom wil je de video? Met andere woorden, wat zijn je doelen met de video?Wanneer je de antwoorden op deze vragen hebt, kan je starten met de productie van de video.

Professionele video laten maken?  Met Vizicom video krijg je perfect beeld, geluid en licht.

Klaarte professionele video content makers
Professionele video makers 2

Studio (fullservice-pakket)

Bij een fullservice-pakket begeleiden wij je stap voor stap naar een video dat tot in detail is verzorgd. Wij zorgen ervoor dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Je krijgt begeleiding van experts zodat jouw team zich kan richten op de inhoud.

Persoonlijke projectmanager 

Binnen Vizicom video vinden we het belangrijk dat het de best mogelijke resultaat oplevert. Aandacht voor alle details is voor ons de sleutel. Daarom krijg je een persoonlijke projectmanager toegekend die van begin tot eind bij de video is betrokken. Je kunt bij diegene terecht met al je vragen. De projectmanager begeleidt je project volledig.

Draaiboekbespreking

Aan de start van het project houden we een draaiboekbespreking . Daarin bespreken we de video. Ook adviseren onze experts onder andere over de opbouw van de video.

Promotie video film laten maken

Promotiefilm laten maken

Je bent trots op je bedrijf en weet wat de meerwaarde van de diensten en producten zijn die je biedt. Het is tijd dat jouw doelgroep jou ook gaat geloven. Een promotiefilm laten maken is misschien wel de beste keuze op dit moment. Laat je doelgroep het zien zodat ze het zullen onthouden hoe ze zich bij jou voelden. Dit gevoel kan je overbrengen met een krachtig promotiefilm. 

Teaser video laten maken

Klantcase video laten maken

Een tevreden en toonaangevende klant laten vertellen over jouw product of dienst is natuurlijk beter dan dat je dit zelf doet. Laat jouw klant in een klantcase video de kijker overtuigen. Een goede klantcase video maakt indruk op jouw potentiële klant. Het is als het ware een review van een tevreden klant. Maar dan zo goed in elkaar gezet dat het de kijker boeit. De kwaliteit van een klantcase video zal ook direct bijdragen aan de geloofwaardigheid van jouw organisatie. Je laat zien dat je je eigen klanten waardeert door er één letterlijk uit te lichten.

Video reportage film laten maken

Interne communicatie video

Intern communiceren met video is een trend. Stel je voor: jouw medewerkers krijgen tegelijkertijd een sms met een link. Een klik verder en er wordt een filmpje afgespeeld. De ‘buzz’ komt op gang en collega’s zoeken elkaar op om over de laatste bedrijfsontwikkelingen te praten. Binnen een dag is iedereen op de hoogte! Video is een geweldig medium voor je interne communicatie. Onze storytellers en regisseurs hebben veel ervaring met het maken van interne bedrijfsfilmpjes. Wat je verhaal ook is, wij vertalen het naar beeld!

Pitch video

Videopitch laten maken

Een videopitch is een goede manier om jezelf en je bedrijf met een korte video te promoten. Een videopitch is kort en dus perfect voor gebruik op social media, je website en zelfs op netwerkbijeenkomsten. In een videopitch presenteer je je bedrijf, dienst of product voor de camera. Je bent echter maar kort in beeld want we gebruiken zoveel mogelijk opnames van jouw werkzaamheden om de pitch nog krachtiger te maken. Voordeel is dat de kijker direct ziet wie je bent en wat je doet. Persoonlijk, eerlijk en duidelijk.

Experts video interview

Video interview laten opnemen

Een video interview opnemen doe je om jouw doelgroep te trakteren op inhoudelijke en waardevolle content. Interviews zijn de beste manier om inspirerende verhalen te delen of te praten over jouw vakgebied. Een video interview opnemen is de perfecte manier om kennis te delen. Je kunt makkelijk in een vraaggesprek belangrijke onderwerpen bespreken. Laat deskundigen aan het woord of interview je klanten. Pak dit professioneel aan voor een optimaal resultaat. Zo creëer je waardevolle content voor je doelgroep.

Video testimonal laten maken

Video testimonial laten opnemen

Een testimonial video is een film waarin je jouw klanten laat vertellen over je bedrijf. Op deze manier kunnen de klanten toelichten wat jouw bedrijf voor hen heeft betekend. In de testimonial video legt de klant uit wat de relatie is tussen de klant en jouw bedrijf. Ook kan de klant uitleggen waarom hij/zij speciaal voor jouw bedrijf heeft gekozen. Bestaande en toekomstige klanten kunnen veel informatie halen uit een testimonial video.

Instructiefilms laten maken

Instructiefilm laten maken

Je doelgroep moet jouw product of dienst uiteraard ook gaan waarderen waar jij trots op bent. Je wilt immers dat ze overtuigd worden om je dienst of product af te nemen. Een instructiefilm laten maken geeft je de kans om je doelgroep over de streep te trekken. Met een instructiefilm laat je niet alleen zien hoe iets werkt. Je kan gelijk de meerwaarde van je product tonen. Het is een extra service die direct betrokkenheid creëert. 

Elearning en microlearnings professioneel laten maken

E-learning laten maken

E-learning kun je zien als een online cursus. Geen docent voor een groep, geen vaste tijden en geen algemene uitleg. Alles specifiek gericht op de leervraag van jouw organisatie. Jij weet als geen ander welke kennis en vaardigheden jouw professionals op de werkvloer nodig hebben. E-learning zorgt ervoor dat jouw professionals, op een interactieve en flexibele manier, aan het gestelde leerdoel werken. 

Workshop video maken

Bouw je eigen videotraining en leer hoe je deze online plaatst

– Complete training voor het maken van je eigen video’s
– Complete training voor het aanmaken van en uploaden naar je eigen professionele online leeromgeving

White board animatie video

Whitboard teken Animatie

Een whiteboard animatie of getekend filmpje is een animatiesoort waarbij een tekenaar met een stift op een wit bord (whiteboard) illustraties tekent. Deze illustraties worden vaak getekend terwijl een voice-over een verhaal verteld. 

Bekende voorbeelden van whiteboard animatie zijn de getekende video’s van Fokke en Sukke bij De Wereld Draait Door, de RSA filmpjes en de wachtkamerfilmpjes van VZVZ bij apotheken en huisartsen. Een teken animatie wordt vaak toegepast om moeilijke materie helder uit te leggen

2D Animatie laten maken

2D Explainer Animatie Video

Met een 2D Explainer video vertel je je bezoekers met één druk op de knop wat je bedrijf, product, dienst of concept voor hen kan betekenen. 2D Explainer video’s worden in je eigen huisstijl gemaakt en ook bij deze stijl is veel maatwerk mogelijk.

In bijvoorbeeld 30, 60 of 90 seconden wordt aan de hand van een origineel script, een ijzersterke animatie met de juiste voice-over, de bezoeker meegenomen in jouw verhaal. Deze animatie stijl is kleurrijk & gedetailleerd en kan ondertiteld worden..

Pop up 3D animatie Vizicom contentmarketingbureau Utrecht

3D Explainer Animatie Video

Het visualiseren en demonstreren van producten is uitstekend met een 3D animatie in beeld te brengen. Dit is dan ook de meest gebruikte toepassing voor 3D animatie laten maken. Je laat bijvoorbeeld een machine zichzelf uit elkaar schroeven om vervolgens UPS’s helder in beeld te brengen. 

Of visualiseert hoe het product eruit komt te zien voordat het in productie gaat. Met een 3D animatie geef je letterlijk en figuurlijk een extra dimensie aan jouw verhaal. Hierdoor kun je dingen helder uitleggen op een gave manier.

Video’s zijn krachtig. 

Video’s zorgen voor meer betrokkenheid dan eenvoudige tekst of afbeeldingen. 

Door marketing video’s te gebruiken, kun je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. 

Door marketing video’s met prachtige en interessante inhoud, trek je de aandacht van jouw publiek.

5 voordelen van video communicatie strategie op een rij

  1. Door video communicatie strategie wordt je beter gevonden op het internet
  2. Met een video op je website verbetert niet alleen jouw vindbaarheid op YouTube maar scoor je ook hoger in populaire zoekmachines zoals Google.
  3. De kans op de aankoop van een product is na het kijken van een productvideo of bedrijfsvideo groter.
  4. Een video leent zich ideaal om je organisatie ‘een gezicht’ te geven. Je stimuleert bijvoorbeeld herkenbaarheid door dezelfde personen en formats in de video’s naar voren te laten komen. Je creëert hiermee een veel persoonlijker beeld van jouw organisatie!
  5. Video is een zeer effectief middel om je boodschap over te brengen of als educatief middel in te zetten. Beeld zegt nu eenmaal meer dan woorden.

Door het maken van veel video’s voor bedrijven weten we dat elk bedrijf en videoproductie anders is en zo zijn uitdagingen heeft! Wil je video opnemen maar kost het je te veel tijd? Wil je hulp bij het inzetten van videomarketing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres..

Is it us you're looking for?

Ondernemers en bedrijven bereiken hun doel met een groot betrokken publiek met creatief bureau Vizicom als creatieve partner
Contact

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen.

Wij kijken uit naar onze kennismaking, Vizicom!