Align content marketing bureau

Opvallen en in contact komen met jouw publiek en ze langdurig met je merk binden. Dit levert omzet op.

Bezoekers zijn het eerste ingrediënt voor succesvolle content marketing strategie.Je kunt een schitterende website of webshop maken, maar zonder bezoekers heb je daar natuurlijk niks aan. Niemand zal je website zien en je zult ook geen leads en klanten voor je producten of diensten krijgen.  

'It'a all about audience development'

Robert Rose

Bij Vizicom vertalen we de positionering van een merk naar verhalen. We ontwikkelen een scenario die we omzetten in content die past bij jouw publiek: van video tot fotografie en van teksten tot animaties.

Dit zorgt ervoor dat het juiste publiek jouw merk ziet en je site vindt. Vervolgens zorgen we er samen voor dat deze bezoekers omgezet worden in leads en verkopen

We werken veel met B2B klanten en begrijpen dat meer complexe aankoopprocessen niet over één nacht ijs gaan. Onze aanpak zorgt ervoor dat jouw merk of product tijdens elke fase van de klantreis zichtbaar is.

Bewezen Align content marketing stappenplan

'Don't built houses on rented land'

John Batelle

Het is moeilijk om je voor te stellen hoe het leven was zonder social media, zonder onze eigen plek op het internet.In de afgelopen 10 jaar zijn er heel veel nieuwe online plekken ontstaan waarop we actief kunnen zijn, en bovendien hebben we overal toegang tot internet via tal van apparaten.

'Built your audience'

Vizicom Align marketing methode

Het speelveld is verandert en het is tijd voor een nieuw spel, en dat spel heet contentmarketing. De beste manier als het gaat om contentmarketing is nog altijd het creëren van longvorm stories om een relatie met je publiek op te bouwen. 

‘Van lukraak naar betekenis met Align Content marketing’ 

Klaar om je publiek te binden en te boeien?

Ondernemers en bedrijven bereiken hun doel met een groot betrokken publiek met creatief bureau Vizicom als creatieve partner
Contact