Merkidentiteit

Een sterk merk wordt met de juiste beeldtaal krachtiger. Beeld spreekt tot de verbeelding en leidt tot meer conversie. Wij ontwikkelen visuele identiteiten die je herkenbaar laat opvallen en stralen.

Merkidentiteit

Je merkidentiteit valt op en versterkt de positionering. Wij zijn in staat de strategie met de juiste beeldtaal te vertalen. Op die manier mochten onze expert de afgelopen 20 jaar bijdragen aan het succes van ondernemers en bedrijven. Van logo tot aan film en fotografie, van advertentie tot aan complete websites.

Onze social distance proof merkidentiteit oplossingen

Website

Website ontwikkeling en online marketing
Website ontwikkeleling software Vziciom
Website ontwikkeling en online training leren Vizicom
Website ontwikelling twente gemeente Vizicom
Website ontwikkeling Vizicom owner app
Website healthcare ontwikkeling en online marketing Vizicom
website ontwikkeling en online martketing Vizicom MBK
Website ontwerp Vziciom
Website ontwerp en wireframe

Video

We hebben een helder en veilig protocol opgesteld, waardoor we videoproducties zoveel mogelijk door kunnen laten gaan. Op locatie en in onze studio. We denken graag met je mee voor het script, verzorgen de productie, montage en, indien nodig een Voice-over.

Professionele video makers 2
Video
E learning op maat Vizicom
Video op locatie
eLearning Laten maken Vizicom
Webinar & E-learning

Animatie

Vanuit hun thuiskantoren kunnen onze animators de mooiste dingen maken. Van concept tot concreet script en de productie: we helpen je van A tot Z. We kunnen ook animaties toevoegen in (bestaande) video’s. Zo maak je ze nog nét even spannender.

Whiteboard tekenfilm laten maken
Whiteboard animatie
2D animatie
3D animatie video laten maken
3D animatie

Tekst en Design producties

Interviews, blogs, longreads, whitepapers, projectreviews: you name it, onze copywriters schrijven het. Uiteraard op basis van een telefonisch interview of een videomeeting. En om het plaatje compleet te maken, vullen we deze aan met bestaand fotomateriaal, een illustratie, infographic of een cartoon.

Content-infographic-Vizicom-7
Infographics
Content design Vizicom
Tekst & Design
Vizicom content creatie _Instant magazine
Interactieve magazines

Software en Hardware

Je hebt altijd en overal op al je apparaten toegang tot miljoenen apps, games, muziek, films, tv-programma’s, boeken, tijdschriften en meer. Wil je hierin iets laten ontwikkelen? Voor onze software en hardware ontwikkelaars is geen uitdaging te veel. Met meer dan 20 jaar ervaring denken we graag met je mee.

ELearning-platform-LT
Content platform
Vizicom content creatie_app
Apps
Game laten maken Vizicom
Games

Go live!

Webinars en livesessies springen als paddenstoelen uit de grond. Maar hoe zorg je voor een live sessie die volgens een strak format wordt geleid? We helpen je graag bij het benutten van dit populaire middel.

Webinar en Live stream Vizicom content marketing bureau Utrecht
Webinars
Live stream

Content recycling

Waarschijnlijk heb je al heel veel (video)content liggen. Waarom zouden we dat niet opnieuw gebruiken, nu we niet naar buiten kunnen om nieuwe video’s te maken? Laten we samen eens kijken hoe we je oude content kunnen recyclen, bijvoorbeeld door een nieuwe montage, een geüpdate artikel of een aantal nieuwe contentmaps.

Vizicom content creatie_video

Visuele merkidentiteit dit doen we

Dagelijks zijn we met een vast team van 30 professionals vol enthousiasme bezig om het WOW effect bij onze klanten te creëren. Vizicom heeft een eigen CreatiefLab van filmmakers, script schrijvers, ontwerpers, video-editors, vertalers, motion graphic designers, programmeurs en media technologie experts.

Dit doen we voor grote klanten zoals Medisch Contact, Davilex, SOOOG, Universiteit Utrecht, Sanoma, KNMT, VIVAT, Rijkswaterstaat, Gemeenten, Endemol, Shell, Springer healthcare, FNV, Rabobank, Opleidingsinstituut ICM en meer, we gaan met evenveel enthousiasme voor kleinere klanten aan de slag!

‘Van lukraak naar betekenis met een herkenbare merkidentiteit’

Is it us you're looking for?

Ondernemers en bedrijven bereiken hun doel met een groot betrokken publiek met creatief bureau Vizicom als creatieve partner
Contact

Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen.

Wij kijken uit naar onze kennismaking, Vizicom!